PROTIBOLEČINSKE MASAŽE

Kot pri vseh naših dejavnostih v salonu, tudi pri masažah najprej uporabimo BIOkibernetsko čiščenje, saj so tako učinki masaže boljši. Pri masaži uporabljamo olivno olje z dodatkom eteričnih olj. Po želji se lahko uporabi tudi krema z anticelulitnim delovanjem. Vse kreme oz. olja, ki jih uporabljamo v našem salonu, so BIOkibernetsko prečiščena. To pomeni, da so po posebnem postopku odstranjene škodljive BIOenergije in vpisane zdravilne. Tako preprečimo vnos škodljivih BIOenergij v organizem preko kože.

Dodaten vnos škodljivih BIOenergij v telo preprečimo z uporabo urejenega BIOkibernetskega poligona in odstranitvijo statične in dinamične negativne transformacije (BIOkibernetsko zaprte zanke omogočajo zdravilno BIOklimo sedmih zdravilnih BIOenergij, odstranitev predmetov škodljivih oblik in nakita pa prepreči razlivanje škodljivih BIOenergij v prostor).

Pri prvem srečanju se seznanite z osnovami BIOkibernetike in praktično preizkusite delovanje zdravilnega G-ALFA  žarka po slovenski metodi G-ALFA 1,2,3,4.

Prav ta uvodni del je posebnost našega SALONA ZDRAVJA!

Masaža ALFA traja eno uro, delna masaža pa pol ure.

CENIK :
MASAŽA ALFA
60,00 €
DELNA MASAŽA (hrbet, noge)
33,00 €
 


OBVESTILO
STRANKAM OMOGOČAMO PLAČILO STORITEV S PLAČILNIMI KARTICAMI