V VESELJE NAM BO, ČE BOSTE POKLICALI IN SE PREDHODNO NAROČILI ZA PEDIKURO ALI KATERO KOLI STORITEV IZ NAŠEGA PROGRAMA.
ZA NAROČILO POKLIČITE 031 233 290 (DARJA)

GRATIS refleksološki pregled stopal

MEDICINSKA PEDIKURA, PEDIKURA NA DOMU

Medicinska pedikura je še posebej primerna za vse, ki jemljejo zdravila za redčenje krvi in DIABETIKE. Velik poudarek dajemo varnosti in sterilnosti pri delu. Medicinska pedikura je usmerjena v reševanje problemov, kot so:vraščen noht,glivice-glivične okužbe, kurje oko in otiščanec in je zato primerna za vse, še posebej pa ša tiste z zahtevnimi stopali.

 

Pedikura in pedikura na domu sta namenjeni vsem, ki želijo imeti urejene in zdrave noge in ju izvajamo v našem salonu zdravja in na domu. Pedikuro na domu kot del naše ponudbe, izvajamo strankam, ki zaradi zdravja in starosti ne morejo priti v naš salon. Za pedikuro na domu pokličite pedikerko Darjo na telefon: 031 233 290.

 

Glivice na nohtih so problem, ki ga rešujemo tako da, mehanično in neboleče odstranimo bolne dele nohta in izvedemo nohtno protetiko. Masa, ki jo uporabimo za protetiko, vsebuje protiglivično zdravilo in imitira naraven izgled nohta, zato lahko svoje noge brez skrbi in zadrege razkazujete tudi na plaži.

 

Kurje oko in bradavice so problem, kjer lahko učinkovito pomagamo s kombinacijo pedikure in refleksne masaže stopal. Zagovarjamo holističen prostop do zdravljenja, saj so bradavice in kurja očesa posledica neravnovesja v telesu. Terapija je neboleča.

 

Pedikuro, za tiste, ki ste blizu Doma za starejše občane Kolezija, ob četrtkih izvajamo tudi v DSO Kolezija. Pokličete pedikerko Darjo na telefon : 031 233 290.

 

Z redno pedikuro sami dejavno vplivate na svoje zdravje in počutje. Bolečine zaradi vraščenih nohtov, kurjih očes in otiščancev so popolnoma nepotrebne nadloge, ki jih s pedikuro lahko odpravimo. Podobno velja tudi za zadebljene ali glivične nohte, trdo ali razpokano kožo na podplatih. Stopala so zrcalo našega zdravja (glej tudi refleksna masaža stopal)!!!

 

Medicinska pedikura traja eno, do eno uro in pol. Pod delno pedikuro spada oskrba kurjega očesa, bradavice, vraščenega nohta.

 

 

STRANKAM OMOGOČAMO PLAČILO STORITEV S PLAČILNIMI KARTICAMI

 

 

CENIK :
PEDIKURA
40,00 €
DELNA PEDIKURA
28,00 €
PEDIKURA NA DOMU (do 10 km)
45,00 €