REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Naše stopalo je pomanjšana slika celega telesa. Z refleksno masažo pritiskom na posamezne točke na stopalu refleksno vplivamo na predele telesa, ki ustrezajo tem točkam. Refleksoconska masaža stopal deluje na telo, učinek pa ima tudi na mentalnem in duhovnem nivoju. Glavna posebnost te masaže je pravzaprav vpliv na simpatično živčevje, to je del vegetativnega, volji nepodložnega živčevja. Refleksna masaža temelji na istih osnovah kot akupresura in shiatsu. Kitajska medicina vidi v bolezni znamenje porušenega ravnovesja v celotni osebnosti. Refleksna masaža je samo pomoč naravnemu zdravilnemu mehanizmu v bolnikovem telesu, da se učinkoviteje upre bolezni in samo vzpostavi prejšnje ravnovesje.

BIOkibernetika revolucionarno vpliva na samo izvedbo te masaže in njen sedaj zares zdravilen učinek!!! Vse alternativne metode zdravljenja so sedaj dokazano zdravju škodljive, če se pri delu ne upoštevajo BIOkibernetska načela. Profesionalno narejen in vzdrževan BIOkibernetski poligon in BIOkibernetsko usposobljen izvajalec masaž in raznih alternativnih variant zdravljenja je nujen pogoj za pravilno delo. Kakršna koli masaža je lahko zdravju koristna samo, če se izvaja na BIOkibernetsko urejenem prostoru, kjer ni vpliva smrtnih G-BETA žarkov in negativne transformacije. Maser, ki ima na sebi nakit in le ta ni  BIOkibernetsko atestiran, za nameček pa še med samo masažo stoji v G-BETA smrtnem žarku, dela masirancu veliko škodo. Pri vsakem kontaktu  prihaja do izmenjave BIOenergij. Fizika pa deluje!!! Princip mešanja vroče in mrzle vode vsi poznamo. Voda je na tem mestu omenjena le kot prispodoba za lažje razumevanje dogajanja med samo masažo. Z uporabo metode G-ALFA 1,2,3,4 se izognemo pretakanju škodljivih BIOenergij med maserjem in masirancem!!! Šele tako so podani pogoji za pravilno in učinkovito izvedbo refleksne masaže stopal ali katere koli druge dejavnosti, pri kateri prihaja do kontakta večih oseb.

Z refleksno masažo stopal pomagamo pri deblokaciji energetskih poti po telesu in s tem pripomoremo k hitrejšemu  vzpostavljanju ravnovesja v organizmu. Uravnovešenost pa je glavni pogoj za pravilno delovanje telesa, uma in duha. Pri tej masaži se šele zaveste pomembnosti svojih stopal. Naučite se prisluhniti zgodbi, ki jo pripovedujejo. Na stopalih se da razbrati preteklost, sedanjost in prihodnost zdravstvenega počutja masiranca. Prav zaradi tega služi refleksna masaža kot učinkovito preventivno sredstvo pred različnimi zdravstvenimi težavami. Le prisluhniti je treba znati.

Refleksna masaža stopal je učinkovita pri odpravljanju posledic stresa, pri odpravljanju strupenih snovi in produktov metabolizma iz telesa, izboljša delovanje imunskega in hormonskega sistema, ob pomoči BIOkibernetike pa pozitivno vpliva tudi na genetski sistem. Učinkovita je pri bolečinah na različnih delih telesa (ishias, boleča rama, komolec, koleno, hrbtenica…) Spodbuja kreativnost, produktivnost in intuicijo. Vzgaja tudi vzpostavljati dobre medsebojne odnose, saj z uravnovešenostjo na področju telesa, uma in duha postanemo bolj potrpežljivi in strpni do svoje okolice.

Refleksna masaža stopal traja dobro uro. Začne se z uporabo  metode G-ALFA 1,2,3,4,  nadaljuje pa z refleksnim pregledom stopal in masažo točk na osnovi pregleda stopal in reakcij posameznika na zdravilnem žarku. Sledi počitek, dokler se čuti pretakanje energij po telesu.

 

 

CENIK :

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
50,00 €
DELNA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
25,00 €

 

 

 

OBVESTILO
STRANKAM OMOGOČAMO PLAČILO STORITEV S PLAČILNIMI KARTICAMI