T R E

TRE so preproste vaje za sproščanje stresa, napetosti, tesnobe in travme iz telesa.
Vaje so oblikovane tako, da umetno sprožijo samodejno nevrogeno tresenje, ki je potrebno,da se telo po travmatičnem dogodku vrne v stanje sprostitve.
Nevrogeno tresenje je naraven proces. Z njim telo pošlje v možgane signal in jih obvesti o koncu nevarnosti, zaradi česar potem možgani izklopijo svoj status pripravljenosti. Kadar do takšne samodejne  aktivacije živčnega sistema ne pride, telo še naprej ostaja ujeto v tako imenovano zanko kratkega stika, pri čemer so možgani še vedno prepričani, da se telo še nadalje nahaja v stanju nevarnosti in tako nadaljujejo s procesom ukazovanja telesu, da ostaja v stanju pripravljenosti in pozornosti.
V sodobnem svetu je tresenje znak šibkosti, zato smo ta genetsko zapisan mehanizem za sproščanje zelo zatrli. Z vajami v varnem okolju na umeten način spet  spodbudimo naravni mehanizem nevrogenega tresenja.
Nudimo vam paket petih srečanj, kjer se naučite teh preprostih vaj in  praktično izkusite delovanje samodejnega nevrogenega tresenja in blagodejnega učinka na vaše telo, um in duha. Naučite se, kako to tresenje aktivirati, ga ohranjati na ustrezni jakosti in kako tudi zavestno ustaviti. Med samim procesom ste pod našim vodstvom, spoznavate odzive svojega telesa in se hkrati učite, kako samostojno in popolnoma varno uporabljati ta svoj naravni mehanizem.


Še več o TRE-ju si lahko ogledate še na spletni starni TRE Slovenija.

 

 

OBVESTILO
STRANKAM OMOGOČAMO PLAČILO STORITEV S PLAČILNIMI KARTICAMI